this works Stress Check Mood Manager 35ml | 96195949

Neem een verfrissende duik in de oceaan met Tom Ford Costa Azzurra Eau de Parfum. De koele, zilte en verkwikkende geur combineert elementen van koele lucht en water, om de zintuigen mee te voeren naar het dek van een luxueus jacht. Zilte golven botsen op pittige winden, terwijl de warmte van de zon de lichaamswarmte tempert. Een stoot opwindende, gezouten zeelucht gaat samen met de houtachtige macchia van het strand, versterkt door een wild, aromatisch kluwen van cipressen, jeneverbessen en mirte. De essentie van verblindend zonlicht op een natte huid wordt opgevangen door een frisse citrustoets van citroen, die de aardse geur van dennenappels en -naalden in de kern van de geur verheldert. Vloeibare amberkleurige facetten van cistus absolue bieden een harsachtige kwaliteit. De overblijvende druppels oceaanwater verzamelen zich op het lichaam terwijl het wegkwijnt onder de zon. De Costa Azzurra Acqua ervaring.

Prijs: 16.95   (klik hier voor meer informatie