This Works Space to Dream Set | 810075040210

deze werken presenteren de Space to Dream Set, een collectie slaapondersteunende middelen die het perfecte geschenk vormen. Elk product, met een vleugje lavendel, doordrenkt uw ruimte met een diepe, ontspannende geur, nacht na nacht.De set bevat:Deep Sleep Bath SoakEen luxueuze badzeep om u te helpen ontspannen na een lange, vermoeiende dag. De formule zit boordevol therapeutisch badzout en helpt een ontspannen sfeer te creëren met een diep, rustgevend aroma. Laat noten van lavendel, kamille en vetiver zich in de lucht verstrengelen voor het perfecte badritueel.Deep Sleep Pillow SprayDeze kussenspray is ontworpen om uw zintuigen te kalmeren en een rustgevende nachtrust te ondersteunen. Lavendel, vetiver en wilde kamille olie vormen een kalmerende mix, die uw kussen voorziet van een ontspannende, rustgevende geur.Sleep BalmDeze aromatherapeutische balsem voor de polsslag bevordert een rustige slaap. Lavendel, monoï en kokosolie zorgen voor een diepe, rustgevende geur om u te helpen ontspannen van een stressvolle dag.Stress Check Roll OnEen geurige mix van wierook, eucalyptusblad en lavendelolie om de zintuigen te kalmeren, in een rollerball-applicator.

Prijs: 44.45   (klik hier voor meer informatie