this works Peace & Quiet Set | 876972008807

Ontsluit de perfecte sfeer voor een diepe, ontspannen slaap met de this works Peace & Quiet Set. Met een spray en een douchegel kunt u uw nachtelijke routine veranderen met twee producten die geïnspireerd zijn door rust en kalmte. De set bevat: Sleep Together Calming Spray (75ml) Creëer een rustige sfeer om te inspireren tot een vredige nachtrust met de this works Sleep Together Calming Spray. Deze 99% natuurlijke, veganistische kussenspray is ontworpen om een ontspannende omgeving te creëren, dankzij een mengsel van essentiële oliën van lavendel, kamille en vetiver. Dit kalmerende mengsel is geschikt voor het hele gezin, zelfs voor huisdieren, en ondersteunt een betere nachtrust. Deep Sleep Shower Gel (100ml) De douchegel is ontworpen om het lichaam te verjongen en te ontspannen en tegelijkertijd een grondige en diepe reiniging te geven om uw huid zacht en soepel te maken. Deze gel is geformuleerd met kalmerende essentiële oliën Lavendel, Kamille en Vetivert, en is vrij van sulfaten en alcohol. Deze douchegel is de perfecte manier om te ontspannen na een stressvolle dag, hij beschermt de huid en kalmeert, zodat u zich helemaal ontspannen voelt, gehydrateerd en licht geparfumeerd.

Prijs: 28.45   (klik hier voor meer informatie