This Works Great in Bed Set | 810075040203

Kom tot rust na een dag vol actie met deze luxueuze verwenkit uit de bekroonde Deep Sleep-collectie van This Works.De geschenkset zit in een bewaardoosje en bestaat uit een douchegel, bodycrème en bedmist, elk doordrenkt met de kalmerende geur van lavendel, kamille en vetiver om lichaam en geest voor te bereiden op een diepe, rustgevende slaap.Vrij van parabenen, sulfaten en GGO’s.De set bevat: Deep Sleep Shower GelEen geparfumeerde reinigingsgel die de huid zuivert en een ontspannend gevoel geeft dankzij de slaapbevorderende geur.Deep Sleep Body CocoonEen rijke en fluweelzachte lichaamscrème die de huid intensief hydrateert en de huidbarrière ondersteunt met een mix van sheaboter, crambe-, camelia- en sativa-olie om de huid zijdezacht en voller te maken.Deep Sleep Pillow SprayEen bestseller van This Works die uw beddengoed doordrenkt met de kalmerende aroma’s van lavendel, kamille en vetivert om een betere nachtrust te bevorderen. Gewoon je kussen besprenkelen en wegdromen.

Prijs: 28.45   (klik hier voor meer informatie