The INKEY List Vitamin C Brightening Hair Treatment 50ml | 5060422298510

The Inkey List Peptide Volumising Hair Treatment geeft direct volume aan plat, futloos haar. Dit haarserum is ideaal voor iedereen, maar kan het beste worden gebruikt bij dun haar. Het is ontworpen om futloze lokken van wortel tot punt te verkwikken. De lichtgewicht formule wordt gevoed door een complexe mix van peptiden en laadt elk haar op met zijn revitaliserende eigenschappen. Deze peptiden, ketens van aminozuren die de van nature in ons haar aanwezige proteïnen versterken, zijn bedoeld om de groei van sterkere, gezond ogende lokken te stimuleren. 2% Keranutri™ en 2% ACBPisum sativumpeptide werken in perfecte harmonie en vullen de cortex direct op om de diameter van dunnere haartjes te helpen vergroten. Betaïne gaat droog haar tegen en omhult uw manen met hydraterende bestanddelen. Dit volumegevende haarserum creëert een benijdenswaardige vorm en glans terwijl de lengten verzorgd blijven.

Prijs: 11.45   (klik hier voor meer informatie