The INKEY List Caffeine Stimulating Scalp Treatment 50ml | 5060422298596

Word weer verliefd op uw natuurlijke haar met The INKEY List Chia Seed Curl Defining Hair Treatment. Zonder ingewikkeld beautyjargon brengt The INKEY List de dingen terug naar de basis met eenvoudige, innovatieve formules die echte resultaten leveren. Speciaal ontworpen voor krullend en getextureerd haar, herstel en beschermt deze voedende behandeling uw kostbare kruin. De formule is ideaal om definitie te creëren en scheidt alle soorten krullen, variërend van losse golven tot strakke pijpenkrullen. De rijke maar lichtgewicht formule zit vol met haarminnende ingrediënten die voeding direct in de follikel brengen. Verrijkt met 2% Procutigen Bond, houdt de behandeling uw kapsel op zijn plaats terwijl het de lokken beschermt tegen chemische of milieuschade. Bovendien bestrijdt 1% Mirustyle CP kroes met vocht om uw krullen groot en veerkrachtig te maken. Tenslotte versterkt 0,5% fytanriol broze lokken om haarbreuk te minimaliseren, waardoor het haar er gezonder uitziet en sterker aanvoelt. Deze vegan ingrediënten werken in harmonie en brengen futloze lokken weer tot leven, zodat u kunt genieten van het haar van uw dromen. Geschikt voor veganisten. Diervriendelijk Zonder alcohol, parfum, gluten en parabenen.

Prijs: 16.95   (klik hier voor meer informatie