Tan-Luxe Wonder Oil Self-Tan 100ml – Light/Medium | 5035832105376

Maak van bruinen een luxueuze ervaring met de Tan-Luxe Wonder Oil Self-Tan. De anti-ageing tan is verwerkt in een hydraterende formule op oliebasis voor een streeploze finish. De verkoelende roller-ball applicator zorgt voor een innovatieve kliedervrije ervaring zonder productverspilling. De hydraterende bruining helpt de huid te verstevigen, glad te strijken en te verhelderen om een zonovergoten gloed te creëren. De exclusieve formule is verrijkt met organische bruiningsactiva voor een opbouwbare, stralende gloed. Een supersculpt complex stimuleert de huid met caffeïne om te helpen verstevigen, terwijl een blend van 6 zuivere, plantaardige en omega oliën de huid hydrateert en verjongt. Verwen uw huid met een verwenbeurt voor een prachtige bruine teint zonder strepen en zonder onaangename geur, gewoon een gehydrateerde en gevoede gloed!

Prijs: 50.95   (klik hier voor meer informatie