T3 Polished Curls Clip Barrel Curling Iron | 883349700035

Creëer strakke krullen met het T3 Polished Curls Clip Barrel opzetstuk, compatibel met de T3 Twirl en Whirl krultang. Met een Tourmaline en Ceramic gecoate 3,175 cm barrel met een clip om pluizen te voorkomen en glans te maximaliseren, de innovatieve verwisselbare styling tool zorgt voor eindeloze looks met minimale warmte schade. Klik de gewenste krultang in de houder en krul de krullen voor een prachtig, salon-perfect resultaat. Kenmerken: T3 Tourmaline® en keramisch 3,175 cm barrel met clip om de nagelriem snel te sluiten en glanzende, pluisvrije resultaten te produceren Digitale T3 SinglePass™ technologie meet en past de temperatuur aan voor consistente, gezonde resultaten en styling in één beweging Camera Lens-geïnspireerd vergrendelingsmechanisme: Maakt het wisselen van vaten snel, gemakkelijk en veilig. Alle vaten worden apart verkocht voor alternatieve stylingopties Dit vat kan niet worden gebruikt zonder de aankoop van een bijbehorend gereedschap. Compatibel met Whirl Trio, Whirl Convertible en Twirl Convertible.

Prijs: 95.45   (klik hier voor meer informatie