SVR Laboratoires Topialyse Emulsifying Wash-Off Micellar Cleansing Oil 55ml | 3662361000739

De SVR Laboratoires Topialyse Emulsifying Wash-Off Micellar Cleansing Oil is een sulfaatvrije douchegel met ultrazachte oppervlakte-actieve stoffen die zelfs de meest gevoelige huid reinigt en beschermt tegen uitdroging. Geschikt voor het hele gezin, inclusief baby’s vanaf de geboorte (behalve premature baby’s). De 100% zachte reinigingsformule verwijdert op delicate wijze vuil en onzuiverheden maar is mild voor de droge en atopische huid. De baanbrekende formule heeft een omhullende, zijdezachte olietextuur en is klinisch bewezen effectief bij het zuiveren en hydrateren van de huid. Gemaakt met een hoge concentratie hydraterende en lipideherstellende actieve ingrediënten (35%) met verzachtende, anti-irriterende niacinamide. Voedt en behoudt de hydrolipidenfilm, terwijl trekkerig gevoel en jeuk worden verminderd. Laat geen glibberige resten achter in bad of douche. Geschikt voor babyhuid en -haar. Licht geparfumeerd. Zonder zeep, sulfaten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, parabenen en allergenen Getest onder het toeziend oog van dermatologen, oogheelkundigen, gynaecologen en kinderartsen. Hypoallergeen. Fysiologische pH. Geproduceerd in Frankrijk.

Prijs: 3.45   (klik hier voor meer informatie