SVR Laboratoires Sun Secure Spray SPF50+ 200ml | 3662361000784

Bescherm uw huid tegen de schadelijke effecten van de zonnestralen met de SVR Laboratoires Sun Secure Spray SPF50+; een hydraterende zonnecrème die de hoogste breedspectrumbescherming biedt voor de huid die overgevoelig is voor de zon. De zonnebrandspray met drievoudige werking, verrijkt met dermatologische actieve bestanddelen, maakt gebruik van de Integral Secure Technology om een fotostabiel SPF50+ organisch filtersysteem op het huidoppervlak te bieden, terwijl een krachtig antioxidant liosomaal complex van β-caroteen, Detoxophane® en Niacinamide voor een versterkte bescherming van de cellen zorgt. De melkachtige nevel is extreem water-, zweet- en wrijfbestendig en heeft een fijne, droog aanvoelende textuur met een onzichtbare finish die nooit een as-achtig laagje achterlaat. De nevel creëert een beschermende laag over de huid om agressieve invloeden van buitenaf tegen te gaan die kunnen leiden tot vroegtijdige tekenen van veroudering. Kan op de natte of droge huid worden aangebracht. Hypoallergeen. Vrij van parabenen, octocrylene en propylene glycol. Niet-fotosensibiliserend.

Prijs: 21.95   (klik hier voor meer informatie