Stila Natural Romance Lip Duo | 094800360020

De Stila Natural Romance geschenkset is een ware droom voor elke lipstickliefhebber. Dit duo bevat één vloeibare lipstick en één oppeppende lipgloss en zorgt keer op keer voor een oogverblindende, impactvolle look. De set bevat: Stay All Day® Liquid Lipstick in ‘Patina’ (3ml) Een langhoudende vloeibare lipstick met een volledige dekking en een romig-matte finish. De lichte lipstick brengt moeiteloos aan en geeft een levendig pigment dat tot zes uur lang houdt. Deze cultfavoriet bevat vitamine E en avocado-olie om de lippen te hydrateren en te verzachten; hij geeft een schokkende, comfortabele kleur die niet uitloopt en niet overdraagt. Met een hoefvormige applicator, de lippen voelen soepel aan en zijn verzadigd met vocht. Plumping Lip Glaze in ‘Patina’ (3.5ml) Deze opvullende lipgloss geeft een verkwikkend tintelend gevoel, dat op zijn beurt de illusie wekt van vollere, meer dramatische lippen – versterkt met een vleugje hoogglanzende kleur. Een cultklassieker, de gloss glijdt gemakkelijk over de huid en laat geen kleverig laagje achter. De formule is verrijkt met een ingenieuze 1,0% dosering MAXI-LIP™ plumping complex om een dauwfrisse finish te bevorderen die glinstert als geslepen glas. De gloss is compleet met een luxueus kwastachtig uiteinde met zijdeachtige haartjes, waardoor het aanbrengen snel, gemakkelijk en dromerig gaat. Het uiteinde zorgt voor een doeltreffender dekking, waardoor uw lippenlook in kleur van hoge kwaliteit wordt gehuld.

Prijs: 26.45   (klik hier voor meer informatie