STARSKIN Happy Masking Geschenkset | 7640164570235

Ga op reis en straal met de STARSKIN Happy Masking Gift Set, met vijf gezichtsmaskers om je huid, lippen, handen en onder-ogen te voeden en te verlichten – waar je ook heen gaat.Inhoud set:Red Carpet Ready™ Bio-Cellulose Hydraterend Gezichtsmasker x 1Een sheet masker om de droge huid intensief te hydrateren en te verjongen, geformuleerd met aminozuren, bruine algen en natuurlijk gefermenteerd kokossap.Glowstar™ Schuimende Peeling Perfection Puff x 1Dit peelingmasker verwijdert dode huidcellen die de poriën verstoppen en zorgt voor een stralende teint. Een mix van AHA’s, wortel- en broccoli-extracten helpt onregelmatige textuur te verfijnen en de teint te verhelderen, voor een gladde, gezond uitziende teint.VIP HET GOUDEN MASK™ Hand Revitaliserend Luxe Folie Masker Handschoenen x 1Verwen ruwe, droge handen met deze maskerhandschoenen, een doelgerichte formule om kloven en eelt te verzachten, dankzij een mix van sheaboter en rozenbottelolie.DREAMKISS™ Opvullend & Hydraterend Bio-Cellulose Lipmasker x 1Een bio-cellulose lipmasker om je pruillip glad te maken, te verzachten en te verwennen.VIP HET GOUDEN MASK™ Oog Revitaliserend Luxe Folie Oogmasker x 1Gerichte oogmaskers om zwellingen, irritatie, fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen.Bagagelabel x 1

Prijs: 27.45   (klik hier voor meer informatie