Smashbox Photo Finish Primer Trio | 607710095748

Deze set van bestverkochte Photo Finish gezichtsprimers in reisformaat heeft alles wat u nodig hebt om de huid voor te bereiden op een make-up die lang houdt. De Original Smooth & Blur Primer brengt helder aan om de huid glad te maken en oneffenheden te vervagen. Vitamin Glow Primer is een verfrissende, met vitaminen verrijkte veganistische gezichtsprimer, verrijkt met vitamine B, C & E om uw natuurlijke glans te versterken. Primerizer hydrateert de huid 24 uur lang.De set bevat:Photo Finish Primerizer (15ml)Gemaakt in de Smashbox L.A. fotostudio. De 2-in-1 formule zorgt voor een diepe hydratatie terwijl de make-up langdurig wordt vastgehouden. Versterkt met niacinamide en hyaluronzuur, hydrateert de huid 24 uur per dag en creëert zo het perfecte canvas voor een vlekkeloze make-up. De zijdezachte en gewichtloze, niet-vette, sneldrogende primer smelt comfortabel in de huid en werkt als een make-upmagneet, die de foundation vasthoudt voor een langdurig resultaat. De primer verhoogt het vochtgehalte van de huid met 127% en bereidt de huid voor op een onberispelijke make-up: de teint wordt gladder, fijne droogtelijntjes vervagen en make-up kan zich niet in de poriën nestelen.Photo Finish Original Smooth & Blur (12ml)De vervagende formule is geschikt voor alle huidtypen en heeft een heldere geltextuur die moeiteloos aanbrengt. De primer is verrijkt met antioxidantrijke vitamines A en E, die de huid helpen beschermen tegen milieuverontreinigende stoffen, schade en stress. De lichte en olievrije gezichtsbasis camoufleert ook fijne lijntjes, rimpels en poriën. De revitaliserende gelprimer is ontwikkeld om de foundation langer te laten dragen, voorkomt dat de foundation er te cakey of stoffig uitziet en zorgt telkens weer voor een onberispelijke finish. De veganistische primer camoufleert onvolmaaktheden terwijl hij de teint verzacht, evenwichtig maakt en fluweelzacht laat aanvoelen.Photo Finish Daily Vitamin Primer (15ml)De primer maakt uw teint klaar voor het aanbrengen van make-up en egaliseert het huidoppervlak voor een naadloze, langhoudende dekking. Daarnaast profiteert u nog van een hele reeks voedende eigenschappen van de toegevoegde vitamine B, C en E, die helpen de huid in goede conditie te houden voor een gezondere gloed. De hydraterende en voedende primer is de ideale finishing touch voor een naturelle look of een belangrijke stap voor u foundation aanbrengt.

Prijs: 33.95   (klik hier voor meer informatie