skyn ICELAND 1,2,3 Step Daily Regimen 143.2g | 855275009056

Transformeer uw huidverzorgingsroutine met het skyn ICELAND 1,2,3 Step Daily Regimen, dat vijf producten bevat om uw teint van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat te verzorgen. De formules zijn verrijkt met het eigen IJslandse complex van het schoonheidsmerk, dat bestaat uit met mineralen verrijkt IJslands gletsjerwater, ”superfood van de Noordpool’ kruipbraam- en veenbessenoliën, en krachtige antioxidanten, en zijn allemaal diep voedend. Met een gezichtsreiniger, peeling, dagelijkse lotion, ooggels en lippenbalsem, helpt de set uw gezicht te revitaliseren voor een meer natuurlijke gloed. De set bevat: Glacial Face Wash (30ml) De milde gezichtsreiniger is verrijkt met voedend wilgenbast, een vorm van salicylzuur, dat roodheid en irritatie vermindert. IJslandse kelp neutraliseert een geïrriteerde, oneffen huidteint, waardoor uw teint er kalm en evenwichtig uitziet met een gezonde, jeugdige gloed. De gezichtsreiniger is verrijkt met een huidvriendelijke mix van op haver en aminozuren gebaseerde oppervlakteactieve stoffen, waardoor de wasgel de poriën grondig reinigt van vuil en aanslag, wat kan leiden tot verdere onvolmaaktheden. De kruipbraam- en veenbessenoliën creëren een krachtige beschermende barrière op uw huid, bestrijden agressieve invloeden van buitenaf en minimaliseren het risico op droogheid en ruwheid veroorzaakt door deze invloeden, terwijl de moleculaire zuurstof uw huid verheldert en een stralende glans geeft. Nordic Skin Peel (90ml) Een huidherstellende mix van het natuurlijke enzymen papajafruitextract en melkzuur uit maïssuiker zorgt voor een chemische peeling en een diepe reiniging van verstopte poriën, waardoor uw huid gladder en egaler wordt. De zachte, met serum doordrenkte pads verzachten irritatie en ontstekingen met kalmerende antibacteriële ingrediënten (toverhazelaar en wilgenbast) en zijn vriendelijk voor alle huidtypes – zelfs de overgevoelige. Deze pads hydrateren de huid met extracten van jojobazaad en verbeteren zichtbaar de teint en textuur. ANTIDOTE Cooling Daily Lotion (15ml) Omega 3, 6 en 9 vetzuren helpen dit proces grondiger en heilzamer te maken. De gezichtscrème is verrijkt met mild en zacht gistextract, dat een rode, ontstoken huid kalmeert, helpt verkleuringen in evenwicht te brengen en u een egale, frisse afgewerkte teint geeft. Witte wilgenbast, een vorm van salicylzuur, werkt ontgiftend en ontmoedigt puistjes. De huid voelt verkwikt en afgekoeld aan dankzij muntderivaten, terwijl moerasspirea-extract een te vette, glimmende huid tegengaat en de zichtbaarheid van vergrote poriën vermindert. Voedende jojoba drenkt de huid in vocht, verjongt de basis en zorgt voor een heldere, stralende look, terwijl kalmerende IJslandse kelp zorgt voor een stralende jeugdige gloed. Hydro Cool Firming Eye Gels (3.2g) Toegevoegde gehydrolyseerde elastine gaat de stevigheid van de huid tegen en sluit vocht in voor een voller resultaat. Ginkgo biloba-extract helpt de teint van de huid te egaliseren. Dit verhelderende ingrediënt maakt donkere kringen lichter en vermindert de zichtbaarheid van vermoeidheid door de normale bloedtoevoer naar het gebied te ondersteunen. Wallen zullen ook minder zichtbaar worden voor een gladder ogende, comfortabelere finish. Acetylhexapeptide-8 verzacht rimpels en fijne lijntjes, waardoor ze minder zichtbaar worden omdat het helpt de spieren die ze veroorzaken te ontspannen. Verrijkt met co-enzym Q10, dat rijk is aan antioxidanten, beschermen de ooggels tegen schadelijke invloeden van buitenaf en bieden ze bescherming tegen toekomstige schade en vroegtijdige veroudering. Berry Lip Fix (5ml) Zoete amandelolie helpt de natuurlijke vochtbarrière van de lippen te herstellen, het vochtgehalte op peil te houden en de lippen een onmiddellijke gezonde glans te geven. Sheaboter hydrateert de huid diepgaand en helpt de ruwe en droge huid glad te strijken. Het bevat een geconcentreerde bron van natuurlijke vitaminen en vetzuren die helpen genezen en beschermen. Olijfolie is een natuurlijke bron van antioxidanten en helpt de natuurlijke afweer van de huid te versterken tegen uitdrogende invloeden van buitenaf, zoals vervuiling of temperatuurschommelingen.

Prijs: 39.45   (klik hier voor meer informatie