Skinny Tan Pro Moisture Mousse Express 150ml | 9346752002802

Voor een zonovergoten look in recordtijd, de Skinny Tan Pro Moisture Mousse Express iis ontworpen om u te helpen sneller dan ooit gouden, donkere kleuren te krijgen. De bruiningsmousse is verrijkt met hydraterende bestanddelen, verzorgt uw teint terwijl hij zijn kleur verandert en zorgt voor langdurig comfort en zachtheid. Gemengd met aloë vera en kokoswater hydrateert de mousse uw huid diep, waardoor droogheid en ongemak tot het verleden behoren. Uw lichaam zal boordevol voeding zitten, terwijl het vrij blijft van die ongewenste fake tan geur. Dankzij de tijd-geactiveerde formule ontwikkelt de zelfbruinende mousse zich geleidelijk, zodat u de intensiteit van uw bruining volledig onder controle hebt. Zes uur laten inwerken voor de ultieme donkere finish of al na één uur afwassen voor een subtiele gloed. U blijft nooit achter met een onflatteuze oranje tint, zodat uw huid er volkomen natuurlijk uitziet. Dankzij de crèmige textuur glijdt het product zachtjes over de huid en krijgt u een egaal en stralend resultaat zonder strepen. Gemaakt van 95% natuurlijk afgeleide ingrediënten. Vrij van parabenen, sulfaten en alcohol. Geschikt voor veganisten en diervriendelijk.

Prijs: 31.95   (klik hier voor meer informatie