skinChemists Hand Sanitiser 50ml | 7061283209453

Zorg ervoor dat uw handen goed verzorgd zijn met de skinChemists Hand Sanitiser. Deze krachtige desinfecterende handgel heeft een zeer effectieve formule die snel vuil, viezigheid en onzuiverheden van het huidoppervlak verwijdert en daarbij tot 99,99% van de bacteriën doodt. De zachte, maar resultaatgerichte desinfecterende handgel is ontworpen om te reinigen en te verfrissen zonder het natuurlijke vochtgehalte aan te tasten. De met alcohol verrijkte handgel heeft hydraterende eigenschappen en is bedoeld om de huid na elk gebruik te kalmeren en haar comfortabel en zuiver te doen aanvoelen. Dit essentiële hygiëneproduct is perfect om uw huid op te frissen tussen wasbeurten door, voor een krachtige reiniging zonder water.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie