skinChemists Hand Sanitiser 250ml | 7061283534920

Zorg ervoor dat uw handen goed verzorgd zijn met de skinChemists Hand Sanitiser. Deze krachtige handdesinfectans heeft een zeer effectieve formule die snel vuil, viezigheid en onzuiverheden van het huidoppervlak verwijdert en daarbij tot 99,99% van de bacteriën doodt. Het milde maar resultaatgerichte handdesinfectiemiddel is ontworpen om te reinigen en te verfrissen zonder het natuurlijke vocht te onttrekken. De met alcohol verrijkte handgel heeft hydraterende eigenschappen en is bedoeld om de huid na elk gebruik rustig, comfortabel en zuiver te houden. Dit essentiële hygiëneproduct is perfect om uw huid op te frissen tussen wasbeurten door, zodat u een krachtige reiniging kunt ondergaan zonder dat u het met water hoeft af te spoelen.

Prijs: 14.95   (klik hier voor meer informatie