Skin Republic 24K Gold Foil Hand Mask 18g | 8809273163991

Revitaliseer droge, rijpe handen met het Skin Republic 24K Gold Foil Hand Mask, een paar tweelagige, touchscreen-vriendelijke handschoenen die in slechts 20 minuten hardwerkende, ouder wordende handen transformeren. Het masker is geïnspireerd door professionele salonbehandelingen en voedt de huid met een luxe serum dat is doordrenkt met een krachtige mix van plantenextracten voor een superieure zachtheid. De opwarmende thermotherapietechnologie zorgt dat de extracten dieper in de hud dringen. Rozenolie en vitamine E vullen de antioxidanten in de huid aan en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl de handen subtiel geparfumeerd worden. De handbehandeling is veilig voor gebruik op natuurlijke nagels, gelnagellak en acrylverlengingen en maakt de huid fluweelzacht en voelbaar soepel. Dermatologisch getest. Niet getest op dieren.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie