Simple Sheet Mask Rich Moisture (1 Piece) | 8710447229620

Simple Kind to Skin Rich Moisture Sheet Mask helpt de droge stadshuid te bestrijden, zonder rommelig aanbrengen. Dit is ons Little Mix Limited Edition pakket, bedekt met vriendelijke woorden en het vieren van het kiezen voor vriendelijkheid. Dit hydraterend gezichtsmasker met botanische extracten en vochtinbrengende ingrediënten is het ultieme ontspannende gezichtsmasker. Ons gezichtsmasker met vellen geeft de huid in slechts 15 minuten een vochtboost, voor een natuurlijk gezond uitziende huid – zonder geknoei, zonder af te spoelen. Dit vochtinbrengende sheet gezichtsmasker voor de droge huid is gemaakt van superzachte natuurlijke vezels. Dit eenvoudige gezichtsmasker voor de droge huid bevat geen kunstmatige parfum of kleurstoffen, geen agressieve chemicaliën die uw huid kunnen verstoren

Prijs: 3.45   (klik hier voor meer informatie