Simple Kind to Skin Biodegradable Cleansing Facial Wipes Bundle | 8717163773383

Simple Kind to Skin Biodegradable Cleansing Wipes reinigen de huid op milde wijze van onzuiverheden en verwijderen make-up, terwijl ze de poriën ontstoppen. Simple biodegradable cleansing wipes laten geen vettige resten achter, verfrissen en hydrateren uw gezicht onmiddellijk en laten de huid fris en schoon aanvoelen. Deze hypoallergene gezichtsdoekjes zijn dermatologisch getest en goedgekeurd, zijn ongeparfumeerd en bevatten geen kunstmatige parfum of kleurstoffen, geen alcohol en geen agressieve chemicaliën die uw huid kunnen verstoren. De Simple reinigingsdoekjes zijn doeltreffend als oogmake-up remover en bevatten drievoudig gezuiverd water, zachte reinigers en multivitaminen om onzuiverheden te verwijderen en zelfs waterproof mascara te verwijderen. Deze gezichtsdoekjes zijn gemaakt van 100% plantaardige vezels die in slechts 42 dagen afbreekbaar zijn onder industriële composteeromstandigheden, dus met elk pakje bespaart u het equivalent van 4 plastic zakjes! Diervriendelijk zijn is ook van cruciaal belang voor ons – deze gezichtsdoekjes zijn veganistisch en Simple is door PETA gecertificeerd als cruelty-free, wat betekent dat wij nergens ter wereld op dieren testen. Let op: Deze bundel bevat 3 verpakkingen met 20 x sheets.

Prijs: 12.45   (klik hier voor meer informatie