Sigma Beloved Mini Lip Set | 811425032183

Creëer veelzijdige liplooks met deze mini lipgloss set van Sigma. Met drie luxueuze kleuren om uit te kiezen, barst elke gloss uit zijn voegen van glinsterend pigment, om uw lippen te verfraaien en glans te geven.De formule plakt niet en brengt een zacht, gelijkmatig laagje aan dat comfortabel op de lippen blijft zitten. De lipgloss biedt een transparante tot medium dekking, zodat u de gewenste intensiteit kunt opbouwen terwijl u uw lippen direct omhult met een hoogglanzende kleur.De miniglosses uit de ‘Cor-de-Rosa’-collectie van het merk zijn verkrijgbaar in een drietal tinten die het spectrum van aardroze tot lichtroze en zacht brons omspannen, en waarmee u zowel een natuurlijke als een opvallende look kunt creëren. De oogverblindende formule wordt naadloos over de lippen gestreken en hydrateert deze terwijl een sluier van ongeëvenaarde glans wordt ontketend voor stralende en weelderige lippen.De set bevat:Mini Cor-de-Rosa Lipgloss in ‘Cor-de-Rosa’ (x 1)Mini Cor-de-Rosa Lipgloss in ‘Lilac Wine’ (x 1)Mini Cor-de-Rosa Lipgloss in ‘Secret Garden’ (x 1)Mini Beauty Bag (x 1)

Prijs: 35.95   (klik hier voor meer informatie