Sigma Beauty Essential Trio Brush Set – Pink | 811425031773

Zorg voor de beste resultaten bij het aanbrengen van uw make-up met de juiste tools; dit roze make-upkwastentrio van Sigma combineert twee gezichtsborstels met een oogkwast voor een vlekkeloos resultaat, elke keer weer. Het merk heeft zijn uitgebreide archief van borstels teruggebracht tot deze drie voor deze set, dankzij hun multifunctionele voordelen. De borstels met twee soorten vezels in een cilindervormig borstelblik zijn voorzien van synthetische antimicrobiële vezels, geplooide zilverkleurige hulzen en waterbestendige handgrepen op polymeerbasis. De set bevat: E25 Blending Brush Een bestseller met een licht stevige en afgeronde borstelkop voor gecontroleerd blenden op het ooglid. Ontworpen om harde lijnen te vervagen, zorgt deze blendkwast voor naadloze overgangen zonder spoor van harde lijnen! E55 Eye Shading Brush Zorgt voor een gelijkmatige aanbrenging van de kleur. Breng de kleur over het hele ooglid aan voor een gelijkmatige en intense applicatie. F40 Large Angled Contour Brush Zorgt voor een subtiele applicatie op uw wangen. Gebruik de hoek om het jukbeen zachtjes te omlijnen. Kan ook worden gebruikt om blush aan te brengen.

Prijs: 24.95   (klik hier voor meer informatie