Sienna X Gradual Self Tan Lotion | 5060148804613

Transformeer uw lichaam met een zonovergoten gloed met de zelfbruinende lotion van Sienna X, die speciaal is samengesteld om geleidelijk een natuurlijk ogende kleur te geven. De crèmige lotion helpt u om een langzame intensiteit van de kleur op te bouwen, zodat u de volledige controle heeft om het niveau van gloed op te bouwen dat bij u past. Uw uiteindelijke bruining zal streeploos lijken voor een naadloos eindresultaat dat er stralend uitziet en aanvoelt. De bruiningslotion is niet getint en bevat organisch DHA, dat zorgt voor een weelderig gebruind oppervlak dat zich gedurende acht uur verdiept. De voedende en hydraterende cocktail van amandelolie, biologische aloë vera en cacaoboter zorgt voor zachtere, gladdere resultaten en een zeer voelbare finish. De geleidelijk bruinende lotion is overgoten met een zachte geur van kokosnoot en vanille voor een opbeurend vleugje strand in uw routine. Vrij van gluten, minerale oliën en notenolie.

Prijs: 10.95   (klik hier voor meer informatie