Shiseido WASO Beauty Sleeping Mask 80ml | 729238149359

Laat de vernieuwende Shiseido WASO Beauty Sleeping Mask om zijn magie uit te oefenen terwijl u slaapt, en de illusie van een heldere, stralende teint te bevorderen. Ideaal voor mensen met een droge huid. Het intensieve masker doordrenkt uw basis met vocht en sluit het in voor een langdurige, voelbare zachtheid. Een infusie van yuzu-citrus zorgt voor een dauwfrisse, jeugdige uitstraling, terwijl de lichte en snel absorberende formule u in slaap laat vallen zonder dat er vettige, plakkerige productresten achterblijven. Yuzu citrus is rijk aan vitamine A, C en E, waardoor het nachtmasker een krachtige sluier van bescherming over uw huid kan leggen, die haar beschermt tegen de gevolgen van agressieve invloeden van buitenaf. De krachtige, verfrissende Japanse vrucht helpt bij de normale aanmaak van hyaluronzuur, zodat uw teint er glad en soepel uitziet. Helder en scherp, het masker is ideaal om ‘s nachts uw batterijen op te laden, zodat u zich kunt voorbereiden op de komende dag. Het product zit in een unieke, gewelfde glazen bol met een handig handvat, en de verpakking laat de levendige groene formule zien.

Prijs: 38.45   (klik hier voor meer informatie