Shiseido Vital Perfection Holiday Kit (t.w.v. £137,80) | 3423222045166

Bevorder een jeugdig uitziende huid met de Shiseido Vital Perfection Holiday Kit. De set is het perfecte cadeau voor al haar huidverzorgingsbehoeften en bevat een vierstappenroutine die is ontworpen om de zichtbare tekenen van veroudering aan te pakken en een verjongde en stralende teint te bevorderen.Inhoud set:Vitale Perfectie Verstevigende Crème 50ml Een vochtinbrengend product tegen huidveroudering, ontworpen om de huid te liften en strakker te maken. ReNeura Technology++™ en KURENAI-TruLift Complex helpen de tekenen van veroudering tegen te gaan en verbeteren de elasticiteit en stevigheid van de huid. Een verhelderend VP8 complex verbetert de glans.Verhelderend Reinigend Schuim 15mlDe schuimende reiniger, geschikt voor alle huidtypes, verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden en overtollig talg van de huid. De huid wordt gehydrateerd dankzij de rijstkiemolie, waardoor de teint er fris en stralend uitziet.Behandeling Verzachter 30mlDe snel absorberende lotion hydrateert 24 uur per dag en verbetert de textuur en fijne lijntjes. Antioxidantrijke hamamelis- en mukurossi-extracten bieden bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ideaal voor normale en gemengde tot vette huidtypes.Ultimune Power Infusing Concentrate 10mlHet beste serum van het merk, met ImuGenerationRED Technology™, beschermt tegen de tekenen van veroudering en negatieve milieu-invloeden. Ontworpen om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren, voor een gladdere, stevigere en veerkrachtigere huid.

Prijs: 117.95   (klik hier voor meer informatie