Shiseido Ultimune Holiday Kit (t.w.v. £114.48) | 3423222045142

Vier de feestdagen met de Ultimune Holiday Kit van Shiseido. De set bestaat uit een vierdelige collectie huidverzorgingsproducten en is het perfecte cadeau voor al haar schoonheidsbehoeften.Inhoud set:Ultimune Power Infusing Concentrate 50mlHet nummer 1 serum van het merk, ontworpen om de tekenen van veroudering tegen te gaan. De ImuGenerationRED Technology™ bevat antioxidanten van de reishi paddenstoel en iriswortelextracten en helpt het voedingsnetwerk van de huid te verbreden en collageen te stimuleren. De huid ziet er gladder, veerkrachtiger en gezonder uit.Verhelderend Schuim 30mlEen schuimende reiniger die onzuiverheden, dode cellen en verontreinigende stoffen van de huid verwijdert, voor een gladde en stralende teint.Behandeling Verzachter 30mlDe snel absorberende lotion hydrateert de huid 24 uur per dag en verbetert de textuur en fijne lijntjes. Ideaal voor normale en gemengde tot vette huidtypes.Ultimune Power Infusing Eye Concentrate 3mlEen anti-ageing oogserum ontwikkeld om droogheid, rimpels, donkere kringen, wallen en verlies aan veerkracht onder de ogen aan te pakken. Het biedt een schildachtig effect om wrijving en beschadiging door wrijvende ogen en make-upverwijdering te helpen verminderen.

Prijs: 108.95   (klik hier voor meer informatie