Shiseido Men’s Starter Kits | 3598381955097

Geef uw nieuwe huidverzorgingsroutine een kickstart met de Shiseido Men’s Starter Kits, een trio van producten om uw huid te verfrissen en te verzorgen. Het schuim, de scrub en de crème werken samen om uw teint comfortabel, gehydrateerd en schoon achter te laten. De set bevat: Cleansing Foam (30ml) Verban vuil en onzuiverheden van het gezicht met het verfrissende reinigingsschuim; een rijke formule die een romig schuim creëert om de huid uitzonderlijk schoon te maken zonder trekkerig of droog aan te voelen. Kan ook gebruikt worden als scheerschuim voor een comfortabele, gladde scheerbeurt, elke keer weer. Deep Cleansing Scrub (30ml) De diep reinigende en scrub verwijdert vuil en mee-eters, terwijl de dode huid van uw gezichtsoppervlak wordt verwijderd. De huid wordt schoon, zacht en vrij van onzuiverheden. Total Revitalizer Cream (30ml) Deze zeer doeltreffende crème geeft de huid nieuwe energie en hydrateert, bestrijdt dofheid en vermindert fijne lijntjes. De crème hydrateert 24 uur per dag en helpt de huid te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf en verzacht de droge huid, zodat deze hersteld, verzacht en gladder aanvoelt.

Prijs: 50.45   (klik hier voor meer informatie