Shiseido Expert Sun SPF50+ Set | 3598381107175

Bescherm uw huid terwijl u geniet van de zon dankzij de Shiseido Expert Sun SPF50+ Set. Een fusie van innovatieve zonnebeschermingstechnologie met stress-responsieve huidverzorging, het duo van zomer essentials biedt bescherming en voeding voor de aan de zon blootgestelde huid.Expert Zonbeschermer Gezicht & Lichaam Lotion SPF50+ 150mlDeze lichte en snel absorberende lotion voor gezicht en lichaam creëert een beschermende sluier voor de huid met een SPF50+. SynchroShield™ technologie versterkt de effecten van de breedspectrum UV-bescherming bij blootstelling aan hitte, water of transpiratie. Verrijkt met huidverzorgende ingrediënten, helpt de zonnebrandcrème fijne lijntjes, rimpels en een ongelijkmatige teint te minimaliseren.Intensieve Herstellende Emulsie na de Zon 75mlDe intens voedende emulsie, geschikt voor gezicht en lichaam, is ontwikkeld om de aan de zon blootgestelde huid te kalmeren. De aftersun helpt het vochtgehalte van de huid te herstellen en trekt snel in de huid voor een dauwfrisse gloed en een langdurig natuurlijk bruin resultaat.

Prijs: 38.45   (klik hier voor meer informatie