Shiseido Expert Sun Protector SPF50 Set | 3598381955363

Verzorg uw huid op de juiste manier met de Shiseido Expert Sun Protector SPF50 Set, een duo dat uw teint beschermt tegen schadelijke zonnestralen. Ideaal voor gebruik tijdens de zomer of om mee te nemen op vakantie. De set bevat een SPF50 lotion en een aftersun emulsie om uw lichaam niet alleen te beschermen, maar ook te kalmeren en te revitaliseren. De set bevat: Expert Sun Protector Face and Body Lotion SPF50+ (150ml) Dankzij de SynchroShield™-technologie wordt de lotion nog sterker wanneer hij in contact komt met water, zweet of zonnewarmte, zodat uw huid echt beschermd blijft. De lotion is gewichtloos en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, en is comfortabel om te dragen in plaats van vet en plakkerig. Dankzij de onzichtbare consistentie kan het ook spoorloos onder de make-up worden gedragen, in plaats van witte restjes achter te laten. De formule is verrijkt met huidverzorgende ingrediënten en kan potentieel ook huidveroudering tegengaan. Doordat het verrijkt is met een krachtige anti-oxidantenmix, beschermt de lotion het gezicht ook tegen schadelijke milieu-agressors die de huid voortijdig kunnen verouderen. Alsof dat nog niet genoeg is, zorgt een hydraterend complex ervoor dat de teint en textuur worden geëgaliseerd en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes wordt vervaagd voor een helderdere teint. After-Sun Intensive Recovery Emulsion (75ml) Deze intens herstellende emulsie is speciaal bedoeld om het gezicht en het lichaam te hydrateren. Ze kalmeert de huid na blootstelling aan de zon, vult vitaal vocht aan, verzacht en herstelt de textuur voor een huid die gehydrateerd aanvoelt. De formule helpt uw bruining te verlengen en peeling en droogte te minimaliseren, dringt diep door en belooft de kwetsbare huid te revitaliseren terwijl ze de omgevingsfactoren bestrijdt dankzij de toevoeging van Thiotaurine.

Prijs: 44.95   (klik hier voor meer informatie