Shiseido Exclusieve Vital Perfection Bestseller Set | 3423222057008

Verzorg de huid die lijdt onder een verlies aan elasticiteit met zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en expressierimpels met deze Shiseido huidverzorgingsbestsellers. Dit paar uit de Vital Perfection-lijn van het Japanse merk werkt hard om de jeugdige capaciteit van de huid te verjongen. De huid wordt verfijnd en getonifieerd voor een jeugdigere, stralende look.Dermatologisch getest.Inhoud set: Vital Perfection Liftdefine Glans Serum 40mlEen geconcentreerd serum voor gezicht, hals en decolleté dat een stevigere, strakkere en meer gedefinieerde textuur bevordert. Ideaal voor de verslapte, ouder wordende huid met pigmentvlekken. De lichtgewicht formule bevat een mix van waterkersextract en KURENAI-TruLift Complex met saffloer om het collageen in de huid te ondersteunen en de interne zintuiglijke signalen, die met het ouder worden afnemen, te versterken. De huid ziet er voller en gehydrateerd uit met 24 uur lang vocht, en voelt strakker aan met geherdefinieerde contouren.Vitale Perfectie Intensieve Rimpelspot BehandelingEen krachtige 2-in-1 behandeling die rimpels, lachrimpels en donkere vlekken zichtbaar vermindert, met baanbrekende ReNeura Technology++™ en geconcentreerde retinol (vitamine A).

Prijs: 224.95   (klik hier voor meer informatie