Shiseido Clear Suncare Stick SPF50+ | 729238169807

De Clear Suncare Stick SPF50+ van Shiseido is compact, draagbaar en knoeit niet, en biedt onmiddellijke bescherming tegen uv-schade, vervuiling en uitdroging zonder uw handen vet te maken.De transparante stick glijdt soepel over uw gezicht en lichaam en zorgt voor een waterbestendige laag die uv-stralen weerkaatst en intenser wordt wanneer hij warmte, water of transpiratie detecteert, dankzij de SynchroShield™-technologie. Botanisch complex en Profense CEL™, het handelsmerk van Shiseido, helpen rimpels en een ongelijkmatige teint, veroorzaakt door fotoveroudering, voorkomen, terwijl krachtige antioxidanten de huid beschermen tegen dagelijkse invloeden van buitenaf.Draai aan de draaiknop en breng de breedspectrumzonnebrandcrème rechtstreeks op uw huid aan voor maximale bescherming en anti-vervuilingseigenschappen.

Prijs: 31.95   (klik hier voor meer informatie