Shiseido Benefiance wrinkle resist Eye Mask Trio | 3598381955127

Verfris en versterk de rijpe kringen onder de ogen met de Shiseido Benefiance Wrinkle Resist Eye Mask Trio. Deze krachtige huidverzorgingsset bevat 3 paar anti-verouderende oogpatches, speciaal ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels en vermoeidheid aan te pakken voor een stralende, jeugdig uitziende teint. Een doelgerichte formule, verrijkt met tal van stimulerende eigenschappen, is zacht maar effectief voor de tere huid onder de ogen. Pure Retinol Micro-Infusion-technologie vervaagt fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes en ondersteunt een soepele, gladdere huid. WrinkleResist24-technologie – een zorgvuldige mix van chlorella-, mukurossi- en gambir-extract – zit boordevol voordelen tegen veroudering en gaat de strijd aan met een vermoeide, verslapte huid voor een stevig en levendig resultaat. De geconcentreerde huidbehandeling is snel en gemakkelijk aan te brengen, waarbij de maskers zelf gemaakt zijn van rekbaar materiaal, dat zich perfect aan de oogholtes hecht. De oogmaskers werken in slechts 15 minuten en helpen oneffenheden in de textuur te verfijnen voor een zachtere, veerkrachtigere huid. Dit veelzijdige product kan ook worden gebruikt om fijne lijntjes rond de mond te behandelen. De set bevat: Shiseido Benefiance Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask (3 x pairs)

Prijs: 14.45   (klik hier voor meer informatie