Shiseido Benefiance Smoothing Cream Enriched Pouch Set | 3598381955288

Voor de drogere huidtypes die diep moeten worden uitgeblust, heeft het Japanse cosmeticamerk Shiseido’s prijswinnende antirimpel Benefiance Smoothing Cream is een romigere, rijkere moisturizer die de huid de hele dag lang zacht en gehydrateerd houdt. Een grote pot crème wordt gecombineerd met een selectie miniverzorgingsproducten die zijn ontwikkeld om elke stap van de rimpelvorming aan te pakken, voor een jeugdig uitziende huid die sterk is en bestand tegen tekenen van vroegtijdige veroudering. Gebruik deze behandelingen in een routine van vijf stappen voor het beste resultaat. De set bevat: Benefiance Wrinkle Smoothing Cream (50ml) Een zijdezachte antirimpelcrème die ervoor zorgt dat de huid beter reageert op de anti-aging-voordelen van uw huidverzorging voor een vollere, jeugdig uitziende huid. ReNeura Technology+™ verbetert de ontvankelijkheid van de huid, terwijl het KOMBU-Bounce Complex fungeert als een natuurlijke innerlijke vuller van rimpels, die helpt om huidige en toekomstige rimpels te bestrijden. De moisturizer wordt snel opgenomen om van binnenuit te hydrateren en biedt 24 uur per dag vocht voor een gladde, veerkrachtige huid met een jeugdige uitstraling. Clarifying Cleansing Foam (5ml) Deze schuimende cleanser verwijdert op milde wijze achtergebleven vuil en onzuiverheden en zorgt voor een gladder en stralender gezicht. De krachtige gezichtsreiniger is verrijkt met een verscheidenheid aan voedende ingrediënten, die helpen de huid grondig te reinigen zonder het essentiële vocht aan te tasten. Rijstkiemolie, afkomstig van het oudste verbouwde gewas ter wereld, staat bekend om zijn intensief hydraterende eigenschappen en hydrateert de dorstige, lusteloze huid voor een heldere, soepele finish. Microwit poeder gaat samen met witte klei de strijd aan, vangt snel onzuiverheden op en geeft de huid een schoon en fris uiterlijk. Deze verhelderende formule creëert een rijk, romig schuim en lost gloedverduisterende oppervlaktecellen, dagelijks vuil en verontreinigende stoffen op. De gezichtsreiniger verfrist en hydrateert de huid, terwijl ondersteuning wordt gegeven voor een zachte, verfijnde en veerkrachtige teint. Treatment Softener Enriched (7ml) Deze intensief hydraterende lotion is ontworpen om de normale, droge en zeer droge huid weer zacht en comfortabel te maken. De formule is verrijkt met hyaluronzuur en helpt de huid op te vullen en te hydrateren, en werkt als een bevochtigingsmiddel om vocht naar de huid te trekken. De rijke lotion biedt tot 24 uur hydratatie en wordt snel door de huid opgenomen om dagelijkse bescherming te bieden. De moisturizer helpt het verschijnen van fijne lijntjes te verminderen en de helderheid van de huid te verbeteren, wat zorgt voor een stralender en gelijkmatig gezicht. De lotion, die rijk is aan voedingsstoffen, voedt de huid met Japans yuzu-extract om de collageenproductie te ondersteunen en veroudering tegen te gaan, en bevat lempuyang om de huid te verhelderen en een gelijkmatigere teint te creëren. De formule herstelt de natuurlijke helderheid en bevat ook het Kirishima mineraal bronwater uit Japan om de huid te voorzien van essentiële mineralen voor een gezond uitziende teint. De lotion zorgt voor een zacht, fris en stralend uiterlijk en ondersteunt de weerstand van de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf, terwijl hij tegelijkertijd langdurig vocht afgeeft. Ultimune Power Infusing Concentrate (10ml) Een krachtige behandeling die helpt om de huid te beschermen tegen veroudering, schadelijke invloeden van buitenaf en de stress van alledag. Deze anti-agingbehandeling met het Ultimune Complex van Sheseido zorgt voor een sterkere huid met minder zichtbare rimpels, en voor diepe hydratatie waardoor u er weer gezond en stralend uitziet. Uw huid voelt onmiddellijk gladder en soepeler aan en verbetert in vier weken de stevigheid en veerkracht. Dit gezichtsserum met anti-ageingwerking vormt de perfecte aanvulling op uw huidverzorgingsroutine. Benefiance Eye Cream (2ml) Een fluweelzachte anti-aging-oogcrème die het uiterlijk van zes soorten rimpels verbetert, waaronder kraaienpootjes, rimpels in de hoekjes, rimpels onder de ogen, plooitjes op de oogleden, lijntjes onder de wenkbrauwen en stressrimpels tussen de wenkbrauwen. De huid blijft glad, veerkrachtig, ziet er jeugdig uit en wordt 48 uur lang gehydrateerd. Met ReNeura Technology+™ en KOMBU-Bounce, een complex van groene, bruine en rode algen, om rimpels aan te pakken en de vorming ervan te voorkomen. Mukurossi-, chlorella-, gambir- en kurkuma-extracten helpen het verschijnen van rimpels te voorkomen door zich te richten op de belangrijkste huidfactoren die rimpels kunnen veroorzaken. Het Aqua-peptidencomplex bevat drie doeltreffende ingrediënten, die de verticale stressrimpels tussen de wenkbrauwen aanpakken en de huid zachter maken, zodat ze beter bestand is tegen plooitjes. De oogcontour ziet er gladder, steviger en strakker uit.

Prijs: 104.45   (klik hier voor meer informatie