Shiseido Benefiance Holiday Kit (t.w.v. £112,80) | 3423222045173

Zorg voor een gezonde, gehydrateerde en beschermde huid met dit huidverzorgingspakket van het Japanse schoonheidsmerk Shiseido, in een speciale geschenkverpakking voor de feestdagen.Dermatologisch getest.Inhoud set: Benefiance Rimpel Gladstrijkende Crème 50mlEen zijdezachte antirimpelcrème die ervoor zorgt dat de huid beter reageert op de anti-verouderingsvoordelen van uw huidverzorging voor een vollere, jeugdig uitziende huid. ReNeura Technology+™ verbetert de ontvankelijkheid van de huid, terwijl KOMBU-Bounce Complex fungeert als een natuurlijke binnenvuller van rimpels, die helpt bij het aanpakken van huidige en toekomstige rimpels.Verhelderend Reinigend Schuim 15mlEen zuiverende, schuimende reiniger die vuil, onzuiverheden en overtollig talg verwijdert voor een gladdere, stralende teint. Rijk aan een voedende mix van rijstkiemolie, witte micropoeders en witte klei om de huid te hydrateren, onzuiverheden uit verstopte poriën te verwijderen en een doffe teint te verhelderen.Behandeling Verzachter 30mlEen hybride serum en moisturiser die de droge huid rehydrateert, de textuur verfijnt en overtollig talg verwijdert voor een matte finish. Bevat Shiseido’s exclusieve, antioxidantrijke mix van hamamelis-, lempuyang-, yomogi- en serine-extracten om de huid te beschermen tegen agressieve invloeden.Ultimune Power Infusing Concentrate 10mlEen bekroond dagelijks serum dat de natuurlijke afweer van de huid tegen veroudering, agressieve omgevingsfactoren en dagelijkse stress versterkt met antioxidantrijke reishi paddenstoel, iriswortel en Shiseido’s Ultimune Complex. Een krachtige botanische mix van gingko biloba-bladextract, shiso en tijm zorgt voor een gezond huidoppervlak dat vol zit met vocht en stevig en beschermd is.

Prijs: 88.45   (klik hier voor meer informatie