Shea Moisture African Black Soap Soothing Body Wash 384ml | 7643022215620

Ervaar een verzachtende reiniging met Shea Moisture African Black Soap Soothing Body Wash, een milde formule die is verrijkt met natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. Deze mild reinigende douchegel is geschikt voor de zeer droge huid en verwijdert op subtiele wijze vuil en onzuiverheden, terwijl voor een helderder uiterlijk de huid wordt gehydrateerd en vettigheid in balans wordt gebracht. Het verzachtende haverextract helpt de geïrriteerde huid te kalmeren en absorbeert overtollige olie. Daarnaast heeft de vochtinbrengende aloë een kalmerend effect op de droge, gevoelige huid. De verzorgende douchegel zit boordevol heilzame ingrediënten en bevat ook antioxidant vitamine E om bescherming te bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid voelt gereinigd, gekalmeerd en gehydrateerd aan. Geschikt voor de zeer droge huid.

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie