Sea Magik Salted Turmeric Serenity Salts 1kg | 5018365805685

Eeuwenlang zijn mensen van over de hele wereld naar de Dode Zee gereisd om te profiteren van de therapeutische effecten van haar minerale kristallen, en nu kunt u dat ook met de Dead Sea Spa Magik Tumeric Serenity Salts. Dead Sea Spa Magik Bath Salts bevatten 21 heilzame mineralen die op de huid worden gebruikt voor hun geneeskrachtige en therapeutische eigenschappen, waaronder hydratatie, genezing, energie en verlichting van pijn en kwalen in het lichaam. De Serenity Salts zijn verrijkt met het wonderkruid kurkuma. Bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen, helpt kurkuma bij het verlichten van spanning en stijfheid van gewrichten. Kurkuma staat ook bekend om zijn anti-sceptische eigenschappen om de genezing van huidaandoeningen zoals acne en eczeem te bevorderen. Ontspan uw zintuigen en herstel uw evenwicht met het kalmerende badzout, om uw mindfulness en algeheel welzijn te helpen bevorderen. Verpakt in duurzame, recyclebare verpakking. Vrij van zuivel, gluten, ggo’s, parabenen, pegs, petrochemicaliën, siliconen, sulfaten en synthetische geurstoffen.

Prijs: 10.45   (klik hier voor meer informatie