Sachajuan Deluxe Suncare Collection | 5060735887111

De SACHAJUAN Suncare Collection, verpakt in een tasje dat ideaal is voor aan het zwembad, bestaat uit drie haarverzorgings- en stylingproducten die uw haar en kleur beschermen tegen de zon. Dit zomerklare trio is een combinatie van een preventieve en een nazorgbehandeling en is gebaseerd op de exclusieve Ocean Silk Technology, een unieke mix van koudwateralgen die de elasticiteit, vochtigheid en glans bevordert door de minerale balans van het haar van binnenuit te voeden.Ideaal voor alle haartypes.Vrij van sulfaten en parabenen.De set bevat: Hair in the Sun 100mlBescherm uw lokken tegen de schadelijke zonnestralen, die uitdroging en kleurvervaging kunnen veroorzaken. Verrijkt met uv-filters en beschermers die in het haar blijven, zelfs na het zwemmen of douchen, functioneert de formule ook als stylingcrème. Het houdt uw haar op zijn plaats terwijl u van de zon geniet. Gewoon wassen om het beschermingsmiddel weg te spoelen.Hair After the Sun 100mlVerfris uw lokken met deze aftersun haarcrème, ontworpen om te gebruiken nadat het haar is blootgesteld aan uv zonlicht. De crème kan zowel worden gebruikt als leave-in of om uit te spoelen en geeft de lokken vocht en glans. De crème heeft ook een zacht stylingeffect en laat het haar er verjongd en gezond uitzien.Ocean Mist Beach Spray 50mlEen leave-in formule die belooft het haar warrig en getextureerd te maken met surfer-girl vibes. De volumespray heeft een subtiele geur en een langhoudende matte finish en kan op vochtig haar worden gekruld voor levendige golven en een onopgemaakte textuur, of op droog haar worden gesprayd voor extra body en beweging. U kunt zachte, gezonde en gehydrateerde lokken verwachten van wortel tot punt.

Prijs: 65.95   (klik hier voor meer informatie