Rodial Bee Venom Collection | 5060725471139

Door gebruik te maken van de krachten van bijengif, is deze Rodial geschenkset perfect voor degenen die behoefte hebben aan een verjongende behandeling. Drie fantastische producten combineren hun anti-agingeigenschappen en geven de huid een stralend en jeugdig uiterlijk.De set bevat:Bijengif Reinigende Balsem (100ml)Deze luxueuze cleanser emulgeert in een melkachtige toner zodra hij in contact komt met water, en gaat onmiddellijk aan de slag om poriën verstoppende make-up en onzuiverheden weg te smelten. Dit anti-agingingrediënt, verrijkt met bijengif, maakt fijne lijntjes en rimpeltjes steviger en zorgt voor een gladde huidtextuur. De reinigende balsem scrubt zachtjes met salicylzuur om de poriën vrij te maken. De rijke cleanser zit boordevol antioxidanten en doordrenkt de huid met verhelderende vitamine C om pigmentvlekken te verminderen, terwijl waterlelie-extract roodheid en ontstekingen vermindert. De huid voelt verfrist en stralend aan met een hernieuwde helderheid.Bee Venom Eye Cream (25ml)Een oogcrème met extreme prestaties om rimpels onder de ogen glad te strijken, donkere kringen te verhelderen en de huid te verstevigen. Bijengif werkt in synergie met stamceltechnologie om de teint en elasticiteit van de huid zichtbaar te verbeteren voor een heldere, gladdere huid onder de ogen.Bee Venom Moisturiser (50ml)Deze Bee Venom Moisturiser van Rodial is een ingenieus product, doordrenkt met Plant Stem Cell Technology om uw huid volledig te revitaliseren. De formule helpt de huidtint en elasticiteit van uw huid te verjongen en fijne lijntjes en rimpels te vervagen voor een gehydrateerde, jeugdig ogende huid. Voor een welverdiende stralende teint.

Prijs: 164.45   (klik hier voor meer informatie