Rodial at Home Facial Set | 5060725471177

Deze Rodial-cadeauset voor de ultieme verwensessie bevat 5 huidmaskers, ontworpen voor een gezichtsbehandeling thuis.De set bevat:Snake Bubble Mask (x 1)Dit ontgiftende masker reinigt en verzacht de huid, zodat deze er jeugdig en zuiver uitziet. Verrijkt met O2 bubbels en bamboe houtskool, genereren de vezelmaskers een bubbelende reiniging om de poriën effectief te ontstoppen en vuil, dode huidcellen en overtollige olie te verwijderen. De dosis Syn®-Ake Dipeptide zorgt voor een frisser, gezond uitziend gezicht en heeft een ‘bevriezend’ effect om de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels te helpen minimaliseren. De maskers zijn glad en verkoelend bij het aanbrengen en hechten zich comfortabel als een tweede huid, zodat de ingrediënten optimaal worden opgenomen. Bevat ook Hyaluronzuur voor een gehydrateerd uiterlijk.Dragon’s Blood Lip Mask (x 1)Een eenmalig te gebruiken bio-cellulose lipmasker dat een onmiddellijke boost hydratatie geeft aan de pruilen met hyaluronzuur voor gladde, smoochable lippen. Het met serum verzadigde masker sluit perfect aan op de lipcontouren en geeft de lippen een krachtige vochtinjectie. Verzacht droge en geïrriteerde lippen met het hoofdingrediënt van de lijn, Dragon’s Blood (een robijnrode natuurlijke boomhars die roodheid kalmeert en verzacht). Het lipmasker verzacht en verkoelt de lippen. Bevat glycerine om de huidbarrière te versterken en het vocht in de lippen vast te houden, zodat ze zacht en vol blijven.Drakenbloed Oogmasker (x 1)Dit hydraterende gel oogmasker werkt tonifiërend, verfrissend en doet vermoeide ogen weer opleven. De verkoelende oogmaskers maken gebruik van de Bio-Cellulose technologie die werkt als een tweede huid, en zijn doordrenkt met een Drakenbloed Complex om de gevoelige huid rond de ogen intensief te hydrateren en te ontzwellen. De maskers liften, verstevigen en verzachten de zichtbaarheid van gezwollen, vermoeide ogen. Ze bevatten Arnica-extract om te verhelderen en te ontzwellen en Hyaluronzuur om een langdurige hydratatie te bieden terwijl fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld. De ogen voelen verzacht, verkoeld en verfrist aan.Vit-C Energising Face Mask (x 1)Verhelder en vernieuw met dit onmiddellijk verjongend, retexturiserend en verhelderend masker met vitamine C, vitamine B3, aminozuren en hyaluronzuur. Transformeer een doffe teint met een onmiddellijke boost van helderheid, hydratatie en resurfacing technologie om de huid te revitaliseren. Ons Koreaanse bio-cellulose masker, een innovatie in de wetenschap van huidverzorging, is de ultieme luxe behandeling om een stralende, jeugdig uitziende huid te onthullen en tegelijkertijd de belangrijkste tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, tegen te gaan.Pink Diamond Lifting Face Mask (x 1)Dit verwennende sheet masker is verrijkt met heilzame ingrediënten om de huid te liften en te verhelderen. Het biocellulosemasker sluit comfortabel aan op uw gezicht als een tweede huid voor een efficiënte hydratatie. De huidverzorgende bestanddelen van het masker kunnen zo ook beter doordringen. Het masker, dat roze grapefruit, diamantpoeder en peptiden combineert, heeft een liftend, verstrakkend en verhelderend effect en laat de teint er stralend en intens gehydrateerd uitzien.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie