Rio UV Nail Gel Extension Kit | 5019487086174

Trakteer uzelf op de ultieme thuismanicure met de Rio UV Nail Gel Extension Kit. De ingenieuze en tijdbesparende manicurekit bevat alles wat u nodig hebt om uzelf een salon-waardige ervaring te bezorgen vanuit het comfort van uw eigen huis, zodat u de ultieme avond van verwennerij en ontspanning kunt beleven. De innoverende kit bevat een uniek gemaakte nagelgel die reageert op de krachtige stralen van het uv-licht, waardoor u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en de extensions kunt aanbrengen op een manier die er natuurlijk, subtiel en zeer draagbaar uitziet. De nagelgel is vriendelijk en zacht en voedt en herstelt het nagelbed, zodat de nagel niet beschadigd kan worden tijdens het aanbrengen van de verlenging. De duurzame en robuuste nagelgel kan onder de nageltips gedragen worden of alleen, voor een glanzende, overdag mooi afgewerkte esthetiek, en biedt een veelheid aan verschillende looks en stijlen. Het risico op splinters en barsten wordt drastisch verminderd, zodat u veilig kunt zijn in de wetenschap dat uw nagels beschermd en afgeschermd worden. De kit zit boordevol handige hulpmiddelen waarmee u uw nagels kunt modelleren, polijsten en verzorgen, en is voorbestemd om u tijd en geld te besparen en u aan te moedigen uw fantasie de vrije loop te laten en te experimenteren. Ideaal voor mensen die het te druk hebben om regelmatig naar de nagelstudio te gaan, of die hun teen in de industrie willen steken. De set bevat: Heldere uv-gel 100 Uitbreidingstips Afwerkingsdoekje Gritvijl Schuurblok Nagelschaar Nagelriemknijper Nagellijm Applicatieborstel Stap-voor-stap DVD

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie