REN Clean Skincare Skincare Atlantic Kelp and Magnesium Salt Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub 150ml | 5056264702995

Polijst en perfectioneer uw huid met de REN Clean Skincare Skincare Atlantic Kelp and Magnesium Salt Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub; een luxueuze lichaamsbalsem die werkt om de huid glad te maken. De met zeezout verrijkte scrub wordt moeiteloos over het lichaam gemasseerd en verwijdert tegelijkertijd dode huidcellen, bevordert de celvernieuwing en activeert de microcirculatie, die op haar beurt het gevoel van spiervermoeidheid kan verlichten. Een hydraterende mix van Atlantisch kelpextract en microalgenolie helpt het vochtgehalte weer op peil te brengen, terwijl de huid wordt doordrenkt met essentiële mineralen. Afgewerkt met een kenmerkende dosis van REN Clean Skincare’s anti-vermoeidheid mengsel van essentiële oliën, polijst en verwent de anti-vermoeidheid scrub niet alleen de huid, maar heeft ook een stress-verminderend effect op de geest. Verwacht een zijdezacht lichaam met een huid die een gezonde gloed heeft. 100% natuurlijke geur. Geschikt voor veganisten.

Prijs: 20.45   (klik hier voor meer informatie