Reinigings Duo Geschenkset met verse soja en aardbei | 809280154324

Zorg voor een frisse en stralende huid met de Fresh Soy en Strawberry Cleansing Duo Gift Set. De geschenkdoos bevat twee cleansers in reisformaat, perfect voor uw dagelijkse huidverzorging. Kies tussen een zachte reiniging of een meer diepe scrub met deze huidverzachtende formules.Inhoud set:Soja GezichtsreinigerEen 3-in-1 face wash die op milde wijze make-up oplost, onzuiverheden verwijdert en uw teint helpt te verstevigen. De pH-gebalanceerde cleanser is geschikt voor alle huidtypen en maakt gebruik van sojaproteïnen, bernagiezaadolie, komkommerextract en rozenwater om de huid te verzachten en te kalmeren.Sugar Strawberry Exfoliating Face WashEen mild exfoliërende face wash verrijkt met gladmakende suikerkristallen om dofheid en textuur van de huid te helpen bestrijden. Echte aardbeien hydrateren en vullen de huid aan, terwijl antioxidanten bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Prijs: 23.95   (klik hier voor meer informatie