REGENERATE Hypersensitivity Toothpaste 75ml | 8710522591307

Behandel pijn door overgevoeligheid met de klinisch bewezen overgevoeligheidstandpasta van REGENERATE™.Gevoeligheid kan ontstaan wanneer het vitale glazuuroppervlak is weggesleten en de levende structuren bloot komen te liggen, waardoor de zenuwuiteinden kwetsbaar worden. Dit kan het gevolg zijn van slijtage (door overmatig poetsen, flossen en nagelbijten), afslijting (door tandenknarsen) of erosie (door de consumptie van zuur voedsel en zure dranken).Dankzij de NR-5+™ technologie ondersteunt de tandpasta de vorming van mineraal hydroxyapatiet diep in het tandbeen en biedt zo intensieve verzorging van de gevoeligheid in slechts drie dagen*. Het innovatieve NR-5+™ complex helpt bij de opbouw van een verse voorraad van de mineralen die het glazuur vormen. Deze mineralen omhullen en integreren zich op de tanden, waardoor een cyclus van glazuurherstel** in gang wordt gezet.Speciaal voor gevoelige tanden, milde smaak.*In vitro test tweemaal daags poetsen.**Acteert op vroege onzichtbare stadia van glazuurbeschadiging. Helpt het glazuur te regenereren door het mineralengehalte en de microhardheid te herstellen bij regelmatig gebruik volgens de instructies.

Prijs: 15.45   (klik hier voor meer informatie