Red Carpet Manicure LED Fortify and Protect Paris at Midnight Gel Polish 9ml | 817248210708

Geef uzelf de verwennerij die u verdient met de Red Carpet Manicure LED Fortify and Protect Paris at Midnight Gel Polish. . Deze nagellak uit de Fortify and Protect-lijn biedt een langdurige kleur en ruilt beschadiging om voor voeding. Met een nieuw en verbeterd flesje, is deze versie gemakkelijker te gebruiken, zodat u elke keer de rode loperervaring beleeft. Het ergonomisch gevormde kwastje sluit perfect aan op de nagel, zodat de nagellak egaal en zonder strepen wordt aangebracht. Makkelijk uit te harden met een ledlamp, schilfert deze nagellak niet en blijft het stevig op zijn plaats. Geniet langer van uw favoriete nagelkleuren met deze baanbrekende formule. Vereist ledlicht om uit te harden en aceton om te verwijderen.

Prijs: 14.95   (klik hier voor meer informatie