Real Techniques Strut Your Stuff Set | 079625041460

Filorga begrijpt dat iedereen, van welke leeftijd ook, last kan hebben van oneffenheden. Met deze speciaal samengestelde reinigingsgel is het nu mogelijk om zowel de tekenen van veroudering als het verschijnen van puistjes aan te pakken. Deze krachtige mengeling van ingrediënten is het resultaat van de deskundigheid van dermatologen en esthetische artsen, die huidverzorging en uiterlijk met elkaar verbinden. De perfecte partner voor iedereen met een ouder wordende gemengde of vette huid. De lichte gel verwijdert onzuiverheden en vuil op milde wijze, en laat een verfrist canvas achter. De reiniger bevat het Hyaluro-Youth CX Complex, dat bestaat uit drie werkstoffen die fijne lijntjes en rimpels tegengaan, en bevordert een oppervlak dat gladder en volmaakter lijkt. In slechts zeven dagen levert het zichtbare resultaten op, die u naar een verhoogde glans en een natuurlijk ogende gloed leiden. Dankzij het Dermo-Rescue CX Complex profiteert u ook van de voordelen van vijf zuren met micro-peeling werking. Deze voorzichtige resurfacing wordt gecombineerd met zink, dat werkt op de zichtbaarheid van vergrote poriën, puistjes en mee-eters, terwijl het glimmen onder controle wordt gehouden. Afgewerkt met een 3D Matrix, benut de reiniger de kracht van drie polysacchariden die uw teint beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf, zoals vervuiling, en biedt zo een doeltreffende bescherming in stedelijke omgevingen.

Prijs: 50.95   (klik hier voor meer informatie