Pureology Weightless Volume Mousse 290g | 884486437792

Laat uw lokken verzorgd aanvoelen en klaar voor de styling met de Pureology Weightless Volume Mousse. Dankzij de toegevoegde xylose geeft de mousse uw haar een vollere uitstraling en helpt slappe, futloze lokken tegen te gaan. De stylingmousse is geschikt voor alle haartypes, ook gekleurd haar, en zorgt er niet alleen voor dat uw lokken er stralender uitzien, maar beschermt ze ook tegen hitte. Dit betekent dat u uw haar kunt krullen, in model brengen en föhnen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overmatige schade. Door de mousse ziet uw haar er ongelooflijk glanzend uit en het product voegt een opvallende afwerking aan uw look toe, ongeacht de gelegenheid. Het gepatenteerde Antifade Complex® van Pureology helpt uw kleur langer te behouden. De mousse bestaat uit een combinatie van vitamine E, een uv-filter en zonnebloempitten, en beschermt het haar tegen milieu-agressors die de haarkleur sneller kunnen doen vervagen. Dit product beschermt uw look tussen de behandelingen door, waardoor uw manen levendig blijven en er gezonder uitzien. Geschikt voor alle haartypes. Zonder sulfaten. Geschikt voor veganisten.

Prijs: 17.45   (klik hier voor meer informatie