Pureology Smooth Perfection Smoothing Serum | 884486446589

Creëer gladde, gezonde lokken met het Pureology Smooth Perfection Smoothing Serum. Deze voedende formule biedt bescherming tegen hitte, om te helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van styling, die tot afbreken en droogheid kunnen leiden. Het gladmakende serum laat het haar er gepolijst en glanzend uitzien, temt kroezend en wapperend haar en biedt de nodige afwerking aan elk kapsel. De formule is ideaal voor normaal tot dik haar en is verrijkt met camellia, sheaboter en xylose om uw lokken te voeden en te verzorgen. De lichtgewicht, gladmakende lotion biedt langdurige pluiscontrole en kleurbescherming tegen de effecten van warmtestyling voor de perfecte blowout. De veganistische formule bevat een aromatherapeutische combinatie van cacao, een akkoord van echte heemst en houtachtige noten om een zintuiglijke ervaring te creëren. Een gepatenteerd Antifade Complex® is in elke formule verwerkt om de kleurlevendigheid te beschermen en een langdurige glans te garanderen. Ontdek gladde, glanzende lokken met dit veelzijdige, gladmakende serum. Vegan

Prijs: 22.45   (klik hier voor meer informatie