Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream SPF 50 150ml | 3574661492148

Houd uw huid veilig in de zon met Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream SPF 50, een waterbestendige zonnebrandcrème die de door de zon beschadigde huid beschermt en hydrateert. De zweetbestendige zonnecrème voelt licht als water aan en plakt niet. Trekt snel in de huid zonder witte strepen achter te laten en biedt Triple Resistance-bescherming met geavanceerde uva/uvb-filters die een onmiddellijk en effectief schild vormen tegen langdurige uva-stralen. De crème helpt de huid te beschermen tegen door de zon veroorzaakte schade en vroegtijdige veroudering, en beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals chloor, zee en zoutwater. Na het aanbrengen ziet de huid er gezond uit en voelt ook zo aan. Niet plakkerig.

Prijs: 20.45   (klik hier voor meer informatie