philosophy Nature in a Jar Nourishing In-Shower Oil with Hemp-Derived Cannabis Sativa Seed Oil 240ml | 3614229376982

De philosophyplantaardige In-Shower Oil zit boordevol omega vetzuren die de droge huid hydrateert en zijdezacht maakt. Deze luxueuze olie, die deel uitmaakt van de Nature in a Jar collectie van natuurlijke, zuivere, veganistische formules van het merk, is ontworpen om onder de douche te worden aangebracht zonder af te spoelen. De lichte olie verrijkt de huid met een aanvullend complex van natuurlijke oliën uit hennepzaad, sojabonen en olijfvruchten en hult de huid in een hydraterende sluier zonder een onaangenaam plakkerig of vettig gevoel achter te laten. U kunt zelfs een paar druppels aan een warm bad toevoegen om uw huid de voeding te laten opnemen. Ideaal voor de droge huid. Vrij van dierlijke ingrediënten, chemische zonnefilters, formaldehyden, ftalaten, SLS en synthetische kleurstoffen/parfums. Diervriendelijk. Plantaardig. Glutenvrij.

Prijs: 28.45   (klik hier voor meer informatie