Philip Kingsley Body Booster Bundle | 5060771200905

Geef uw haar een meer volumineuze look en feel met Philip Kingsley’s haarverzorgingsbundel. Het bevat een shampoo, een conditioner en een crème, en uw fijne lokken zullen er groter en voller uitzien.De set bevat:Body Building Shampoo 250mlVerrijkt met copolymeren tegen pluizig haar en keratine-eiwitten om de lokken te verstevigen. De lichtgewicht shampoo zorgt voor langdurige body. De formule pakt uitlopers aan, tegelijkertijd biedt het natuurlijke cellulose een verstevigend effect van wortel tot punt.Body Building Conditioner 200mlNet als de shampoo is deze formule vermengd met copolymeren, keratine-eiwitten en natuurlijke cellulose om het haar voller te maken. Het haar zal glad en zacht zijn zonder zwaar aan te voelen.Maximizer Strand Plumping Cream 75mlDe crème zit boordevol essentiële voeding en is verrijkt met tal van vitaminen, waaronder B3, B5, B6, C en E. Toegevoegde tarweproteïnen werken volumiserend en creëren een dikkere illusie, terwijl de crème pluizig haar en opvliegende haren aanpakt voor een gladde, verzorgde look.

Prijs: 42.95   (klik hier voor meer informatie